Despre noi

Din punct de vedere uman…

Suntem doi oameni care nu vrem să mai semnăm condica. Faptul că am semntat condica zeci de ani de zile, ne-a împiedicat să aflăm cine suntem cu adevărat sau chiar să aflăm ceea ce ne împlinește sau ne face fericiți. Ne-am uitat treptat visurile, preocupați doar la cum să ne adaptăm mai bine la sistemele impuse de alții, dar nu am renunțat la ele.

Nu am ales antreprenoriatul pentru că vrem să fim bogați. Am ales pentru că este singurul mijloc care îți oferă independența financiară, cea care îți permite să devii liber în a-ți planifica si urma propria călătorie. Și nu vrem să o facem singuri, ne dorim să pornim în această călătorie cu o echipă care să fie mai degrabă o familie. Cu voi, colaboratori, clienți, parteneri sau aflați deocamdată în trecere prin acest site.

Nu avem toate răspunsurile ”la noi”! Ca și voi, avem momente de confuzie și de frică. Ca și voi, ne punem întrebări existențiale și facem greșeli. Ca și voi, nu vrem să ne împovărăm viitorul prin decizii prea riscante.

Dar ca și voi, nu am dorit să rămânem cu un gust amar că nu am putut face mai mult cu viața noastră. Și mai mult decât atât, nu ne este teamă de eșec. Acesta este parte a jocului și lecțiile învățate ne vor ajuta sa evităm greșelile anterioare si apoi sa progresăm.

Concret…

EURODRONE – CONSULTING S.R.L. are ca obiect principal de activitate cercetarea științifică, dezvoltarea si transferul tehnologic, desfășurate in baza codului CAEN 7219 – Cercetare – dezvoltare in alte stiinte naturale si inginerie. In plus, firma desfasoara si activitati complementare cum ar fi: fabricarea de aeronave și nave spațiale, activități de realizare a soft-ului de comandă (software orientat spere client) si activități de editare a altor produse software.

Cercetarea efectuată de S.C. EURODRONE – CONSULTING S.R.L. este în acord cu strategiile de cercetare științifică la nivel european în domeniul industrial, indeosebi cu tehnologiile dronelor cu utilizare duală (civilă și militară), urmarind să contribuie prin elemente de noutate tehnologică la eforturile României și Uniunii Europene de a obține avantaje tehnologice în domeniul dronelor cu utilizare duală. La nivelul Uniunii Europene (UE), în cadrul programului de cercetare-dezvoltare Horizont 2020 și a programului COSME sunt alocate constant sume mari pentru cercetarea-dezvoltarea de bază și aplicativă a dronelor, punându-se accent pe identificarea de soluții care să permită atingerea unui nivel de autonomie cât mai mare și pe folosirea acestora in domenii multiple. Comisia Europeana a inițiat alte programe cum ar fi Orizont Europa și Fondul European de Apărare care vor finanța pentru perioada 2021-2027 proiecte de cercetare colaborative, promovând și susținând formarea de consorții internaționale prin participarea microîntreprinderilor și firmelor mici și mijlocii la aceste proiecte care urmăresc identificarea de soluții inovative atât pentru domeniul comercial, de securitate și apărare cât și privind crearea de locuri de muncă pentru populația activă din UE și implicit din România.

Rezultatele cercetarii se vor adresa deopotrivă comunităților de interes române și europene (civile și militare), urmărind reducerea dependenței tehnologice de terțe părți prin producerea de tehnologie proprie, cu toate avantajele care decurg de aici.

how can we help you?

Contact us at the Consulting WP office nearest to you or submit a business inquiry online.

Looking for a First-Class Business Plan Consultant?